Lite Musik

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan Cover Putri Ft Levi Kmb Gedrug Sragen - Aeztha Studio. IF OFFICIAL IKHSAN WORRY TERIMAKASIH. Licensed to YouTube by IDE Music This channel Video optimized by IDE Optimization License your music here.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [9.17 MB]

Judul: ngawi nagih janji - denny caknan cover putri ft levi kmb gedrug sragen - aeztha studio
Durasi: 6:32 Minutes
Size: 9.17 MB
Diputar: 308287

DAN SEMUANYA. TUHAN YME. Denny Caknan X Ndarboy Genk Artis.

Semua Berlalu - Cipt Farel Cover Putri Kristya Kmb Gedrug Sragen - Aeztha Studio

DVS MEDIA SHOOTING HD Gersono Karangsari Jatiyoso Kra. LEVYBERLIA ARSEKAMUSIC ARSGROUP HVSSRAGEN. Hp 082134977790 DAMAR MULYO Sound Tugurejo Paluhombo Bendosari Skh. BAYU ONYONK VIDEO.

[6:32 min] of download lagu ngawi nagih janji - denny caknan cover putri ft levi kmb gedrug sragen - aeztha studio mp3 gratis

Hp 082134977790 DAMAR MULYO Sound Tugurejo Paluhombo Bendosari Skh. BAYU ONYONK VIDEO. Official Music Video from Lusiana Malala Lungamu ninggal Kenangan Golek Liyane Songwritter by Ines Minto Hermawan Operator by Radit Fasolla Mixing Mastering by New Maska Videographer by So So Ho Ha Lighting By Okey Lighting Maska Music Records Ngraji Angin Safira Inema. Denny Caknan X Ndarboy Genk Lirik Kowe biyen ngomong tresno Janji rabakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Hu uu uu Hu uu uu Aku neng Ngawi Aku nagih janji Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae ARR.